Ο εξαιρετικός ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στα αποδυτήρια αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε και πήρε μια νίκη – χρυσάφι κερδίζοντας 1-0 τον Αιγινιακό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση επιλέγοντας τον Πάγκαλο αντί του Ράντι. Από εκεί και πέρα, ο Στρέζος ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα έπαιζε ο Κομεσίδης, αριστερά ο Κιάσσος με τους Παντίδο – Κώτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

Το πρώτο τέταρτο πέρασε πολύ γρήγορα με την κατοχή της μπάλας να είναι υπέρ του ΟΦΗ αλλά να μην μπορεί να βγάλει ευκαιρίες. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβασαν στροφές μετά το 20′ και πήραν τα ηνία του αγώνα πιέζοντας ολοένα και περισσότερο. Η πρώτη προειδοποιητική βόλη ήρθε με την κεφαλιά του Χαντί που έδιωξε εντυπωσιακά ο Τόλιος και στο 27′ ήρθε και το γκολ. Ο Μιλοσάβλιεβ έβγαλε την σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παντεκίδη με τον Τίκα να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Χαντί το εκτέλεσε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ ενώ στο 43′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Τόλιος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον Αιγινιακό, αντί για τον ΟΦΗ, να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να πιέζει από το ξεκίνημα του. Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους από το πρώτο δεκάλεπτο όταν και κέρδισαν τέσσερα κόρνερ με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να αντιδράσει.

Εν αντιθέσει με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ του δεύτερου έμεινε στα αποδυτήρια του γηπέδου και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου εμφανίστηκαν νωθροί και έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Ο Αιγινιακός είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο διάστημα 60′ – 75′ με κορυφαία όλων το σουτ του Ζούρκου που κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Στρέζου. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ κράτησε όρθια την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο με μια μεγάλη επέμβαση που έκανε στην προσπάθεια του Ζγκούρι.

Ευτυχώς για τον ΟΦΗ, δεν πλήρωσε την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και έστω και με αυτόν τον τρόπο ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη που του δίνει ψυχολογία και αναρριχείται ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook