Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Σάκη Παπαβασιλείου μίλησε ο αμυντικός του ΑΟ Χανιά Παντελής Θεολόγου, ευχόμενος να μπορούσε να γίνει κάτι που θα άλλαζε την απόφαση του προπονητή της ομάδας για παραίτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του ΑΟΧ για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Συνάντησα τον κόουτς όταν έφυγα από την ομάδα και τον ξαναβρήκα όταν αυτός φεύγει. Μάλιστα… Σίγουρα, σήμερα κάναμε μια ήττα πέφτοντας θα έλεγα αμαχητί. Σίγουρα, ευθύνονται η κόκκινη, τα πέναλτι, τα λάθη μας -το δικό μου προσωπικά στο πρώτο γκολ- και η απροσεξία μας, την οποία πληρώσαμε. Η Καλλιθέα έχει από το κέντρο και μπροστά πολύ αξιόλογους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κι έτσι τα τρία λάθη μας κατάφερε να τα κάνει τρία γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί παρόλο που ήρθαμε αυθημερόν -ξέρετε τι δυσκολίες υπάρχουν στη Football League γενικότερα- προσπαθήσαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να σκεφτούμε αυτό της Κυριακής. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Καλλιθέα, την ομάδα αυτή την αγαπώ γιατί έχω περάσει από εδώ και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους τους ανθρώπους προσωπικά.

Θα ήθελα να μιλήσω και λίγο για τον κόουτς… Σίγουρα δεν είναι κάτι χαρμόσυνο για μας. Το ξέρουμε από χθες αυτό. Έχουμε ένα προπονητή με τον οποίο έχουμε μια πετυχημένη πορεία στα 7 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως αν ήμουν ή δεν ήμουν στην ομάδα. Δεν μας χαροποιεί αυτό, μας στενοχωρεί. Πολύ… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, σεβόμαστε την απόφασή του. Προσωπικά, αλλά και όλα τα παιδιά στην ομάδα που έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα και την προσωπική και μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι ώστε αυτό ν’ αλλάξει. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, τον ευχαριστούμε για όλα! Και πάνω απ’ όλα τον ευχαριστούμε γιατί εκεί που ήμασταν στο βούρκο κατάφερε και μας έβγαλε τον καθένα μας ξεχωριστά να δείξουμε το ποιοι είμαστε, ότι έχουμε δυνατότητες και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αλλά και να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο για μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Η ζωή συνεχίζεται…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook