Το σεμινάριο στοχεύει στη διασφάλιση και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενεργοποιώντας και κατευθύνοντας το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό προς την χαλάρωση.

Το νέο σεμινάριο του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ απευθύνεται σε όσους απασχολούνται στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς γενικότερα, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εξειδικευτεί σε τεχνικές στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Το σεμινάριο στοχεύει στη διασφάλιση και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενεργοποιώντας και κατευθύνοντας το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό προς την χαλάρωση.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αγωγή υγείας από την Ιαπωνία, γνωστή και ως «Βελονισμός Χωρίς Βελόνες» καθώς ασκούνται δαχτυλικές πιέσεις σε ειδικά σημεία τα οποία είναι ίδια με τα σημεία του βελονισμού.

Η θεματολογία του σεμιναρίου περιλαμβάνει εκμάθηση των κανόνων υγιεινής, χρήση αντισηπτικού προϊόντος για την απολύμανση των πατουσών, αναφορά στην ανατομία, στα οφέλη του μασάζ και στις περιπτώσεις που απαγορεύεται το μασάζ. Ακολουθεί εκμάθηση της τεχνικής  και  αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης μεταξύ των συμμετεχόντων για να μάθουν σωστά τις κινήσεις και να νιώσουν τις πιέσεις.

Διάρκεια σεμιναρίου: 20 ώρες

Κόστος σεμιναρίου: 140€  (συμπεριλαμβάνεται ο εξοπλισμός και τα απαραίτητα υλικά).

Εισηγήτρια: Αθηνά Ψυλλάκη, σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη Διακόσμηση επί σειρά ετών. Μία εσωτερική ανάγκη πριν χρόνια, την ώθησε να ασχοληθεί με τις Εναλλακτικές Θεραπείες και παράλληλα με την Αισθητική. Παρακολούθησε Επιμορφωτικά και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διαφόρων Τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο. Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες αλλά και όσους θέλουν ν΄ ασχοληθούν με το μασάζ. Υπήρξε Διευθύντρια Σπουδών στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομάλαξης σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730, 2810302736 & φαξ 2810-227189, e-mail: info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και  στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook