Η Farrah Fawcett υπήρξε από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood. Σχεδόν δυο χρόνια μετά το θάνατο της, η διάσημη ηθοποιός ξαναζωντανεύει και γίνεται… Barbie!

Ρεπορτάζ του star αναφέρει ότι η εταιρία παιχνιδιών Mattel εμπνεύστηκε από την ομορφιά της Fawcett που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1970, και σκέφτηκε να περάσει στην αθανασία την ηθοποιό, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι υπεύθυνοι της Mattel εμπνεύστηκαν από την φωτογραφία της Farah, την οποία έβγαλε το 1976, ποζάροντας ανέμελα με ένα κόκκινο μαγιό.

\"\"  \"\"

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της \”Barbie Fawcett\”, θα πάνε πάνε στον οργανισμό ο οποίος ερευνά θεραπείες κατά του καρκίνου και βοηθάει τους ανθρώπους που πολεμούν την ασθένεια.

Ο εν λόγω οργανισμός δημιουργήθηκε από την ηθοποιό δύο χρόνια πριν πεθάνει, και ο σκοπός της ήταν να βοηθήσει τόσο την έρευνα για τον καρκίνο, όσο και τους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν με την ασθένεια.

Η κούκλα είναι πλέον διαθέσιμη στους θαυμαστές –και όχι μόνο- της Fawcett, ενώ η ίδια αν ζούσε σήμερα, θα ήταν πολύ χαρούμενη με το γεγονός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook