Άμεσα κινήθηκε η διοίκηση του ΑΟ Χανιά για τον αντικαταστάτη του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία και όπως ενημερώνει επίσημα την Παρασκευή θα υπάρξει η παρουσίαση του νέου προπονητή!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΟΧ η διοίκηση έκανε αποδεκτή την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του 40χρονου προπονητή και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, η οποία είχε εκπληκτική πορεία επί των ημερών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που κάνει λόγο για συμφωνία με καταξιωμένο προπονητή:

Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα της ομάδας, υπήρξε συνάντηση του προέδρου κ. Μελά, του αντιπροέδρου κ. Μαυρονάσιου και του προπονητή κ. Σάκη Παπαβασιλείου. Στη συνάντηση αυτή ο κύριος Παπαβασιλείου έθεσε την παραίτηση του στη ΠΑΕ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Η Διοίκηση κρίνοντας σοβαρούς τους λόγους αυτούς έκανε δεκτή την παραίτησή του ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα προσφορά του, διότι πραγματικά, με την παρουσία του συγκεκριμένου προπονητή η ομάδα είχε μια εκπληκτική πορεία.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τη Διοίκηση να αναζητά τον αντικαταστάτη του κ. Παπαβασιλείου και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και είναι πολύ κοντά να έρθει σε συμφωνία με γνωστό προπονητή, καταξιωμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου .

Αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου ο αντιπρόεδρος κ. Σωτήρης Μαυρονάσιος θα δώσει συνέντευξη τύπου με θέμα:

Ενημέρωση και παρουσίαση του νέου προπονητή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook