Με γενικότητες και χωρίς τεκμηρίωση η απάντηση της Αντιδημάρχου σε δημοσίευμα μας – Εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία για την παροχή στοιχείων που αφορά σε διαγωνισμό του Δ. Χανίων

Απάντηση έδωσε σήμερα μετά από μία εβδομάδα η Αντιδήμαρχος Βαρβάρα Περράκη στο δημοσίευμα μας με τίτλο «Παράξενες διαδρομές χρήματος στον Δήμο Χανίων».

Η Δήλωση της

«Το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε. των Χανίων (έντυπα και ηλεκτρονικά) δέχθηκα προσωπική ανηλεή επίθεση. Διατυπώθηκαν υπονοούμενα και ατεκμηρίωτες κατηγορίες.

Ήρθα αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα σχόλια, που είναι τελείως αντίθετα με το ήθος και τη μέχρι τώρα παρουσία και πορεία μου στα κοινά του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν γκρίζα σημεία, δεν υπάρχει αδιαφάνεια, αντίθετα υπάρχει καθαρότητα, διαφάνεια και νομιμότητα.

Αγωνιώ και προσπαθώ μέσα σε συγκεκριμένες και δύσκολες συνθήκες ν΄ ανταποκριθώ στις πολυσύνθετες απαιτήσεις των τομέων, που υπηρετώ».

Η Εισαγγελική Παραγγελία

Ωστόσο η απάντηση της Αντιδημάρχου δεν ξεδιαλύνει το θολό τοπίο που έχει δημιουργήσει η ίδια και ο Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κ. Γιώργος Βαρουδάκης, ούτε δίνει ξεκάθαρη απάντηση για την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την διανομή των χρημάτων στα ΜΜΕ και σαφώς δεν δίνει απάντηση γιατί υπήρξε εξόφληση των χρημάτων μέσα σε 2 ημέρες (!), σε ΜΜΕ, την ώρα που προμηθευτές του Δήμου Χανίων μπορεί να περιμένουν και μήνες να εξοφληθούν.  

Υπενθυμίζουμε, όπως είχε αναφερθεί και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, ότι το Flashnews.gr ζήτησε τον φάκελο όλης της διαδικασίας ανάθεσης στα ΜΜΕ για την διαφημιστική καμπάνια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ. Χανίων, τον οποίο ουδέποτε παρέλαβε.

Έτσι, μαζί με άλλα ΜΜΕ της πόλης, προκειμένου να ξεδιαλύνουμε τι ακριβώς έχει γίνει ώστε να μάθει και η τοπική κοινωνία, ζητήσαμε και πήραμε την σχετική εισαγγελική παραγγελία για την παράδοση του φακέλου.

Η εντολή του Εισαγγελέα έχει εκδοθεί από τις 21/02/2017, ωστόσο στο Δ. Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ αρνούνται ότι την έχουν λάβει και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.  

Και οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί κατά του Δήμου Χανίων για παρόμοιο θέμα

Ωστόσο σήμερα το μεσημέρι δόθηκε μία επιστολή στην δημοσιότητα την υποία υπογράφουν Ραδιοφωνικοί Σταθμοί της πόλης των Χανίων και καταγγέλουν επίσης το Δήμαρχο Χανίων για θολές διαδικασίες στην ανάθεση αποκριάτικης εκδήλωσης, θέμα που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook