Το team της SocialOccasion, εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του, παρουσιάζοντας τάσεις και ιδέες για τη δική σας ιδιαίτερη κοινωνική εκδήλωση.

Στο AgoraBar’ του ξενοδοχείου ΚΥΔΩΝ πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 22 Φεβρουαρίου το ‘LadiesAfternoonTea’, το όποιο διοργάνωσαν η Κατερίνα Πάτερου – Κονταξάκη και η Ειρήνη Πάτερου, ιδιοκτήτριες του καταστήματος SO – SocialOccasion, στην οδό Αποκορώνου 32, που ειδικεύεται σε διακοσμήσεις και διοργανώσεις κάθε είδους εκδηλώσεων.

Σκοπός τους ήταν να καλωσορίσουν τις φίλες τους και κυρίες της πόλης και να παρουσιάσουν τις νέες τάσεις και ιδέες γύρω από το χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση, party κλπ).

Άλλωστε, οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, σε αυτά τα θέματα…

Όλα ήταν προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τα κορίτσια του SocialOccasion, με ιδιαίτερη αισθητική και φαντασία, δημιούργησαν ένα λαμπερό αποτέλεσμα, που προφανώς άφησε όλους ικανοποιημένους.

Το σκηνικό που στήθηκε για τις ανάγκες του event, ήταν αναμφισβήτητα, παραμυθένιο! Με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί παντού, ώστε να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις μοναδικές δημιουργίες. Οι επιβλητικές ορχιδέες και τα τριαντάφυλλα προσέφεραν αρμονία στο χώρο, ενώ τα αμέτρητα κεριά, δημιούργησαν τη ζεστή ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε τέτοιες περιστάσεις.

Κάθε γωνιά αξιοποιήθηκε με ιδιαίτερο στυλ και μεράκι. Οι παρευρισκόμενες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν πολλά ονειρεμένα σκηνικά, με διαφορετικά θέματα, αλλά πάντα με την ίδια έμπνευση. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, συνθέσεις λουλουδιών, candybars, welcometables, ευχαριστήρια καρτελάκια, μαρτυρικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε…

Το τσάι, ο καφές και το κρασί, συνόδευσαν το όμορφο απόγευμα, παρέα με ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

Η Κατερίνα και η Ειρήνη, θέλοντας να ευχαριστήσουν όσες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, πρόσφεραν ένα αναμνηστικό δώρο κατά την αποχώρηση τους, ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού τους, για το επόμενο LadiesAfternoonTea το 2018…

«Εμείς περάσαμε καταπληκτικά… Αν κρίνουμε από τα πλατιά χαμόγελα σας και εσείς το ίδιο… Τα λέμε σύντομα, για να μοιραστούμε ξανά όμορφες στιγμές, εμπειρίες και νέες πρωτότυπες ιδέες. Ήταν μια από τις μικρές-μεγάλες χαρές που μας χαρίζει η δουλειά μας!!  Η υποστήριξη και η αγάπη σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και η πιο δυνατή μας έμπνευση, για να συνεχίσουμε να ‘’αρχιτεκτονούμε’’  με ιδιαίτερο στυλ την κάθε σας εκδήλωση…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς»

Κατερίνα&Ειρήνη

 

SO – SocialOccasion
Αποκορώνου 32, Χανιά
Τηλ.: 2821 059013
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook