Μυστήριο με την σύλληψη δυο Τούρκων στην Ορεστιάδα – Για εκπαιδευμένους δολοφόνους κάνει λόγο η Τουρκία 

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίεες των δυο Τούρκων στρατιωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη και σύμφωνα με τουρκικές πηγές συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο.

Πρόκειται για τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, μέλη της διαβόητης διμοιρίας θανάτου, Μπορντό Μπερελί (Bordo Bereliler), η οποία αποτελεί ειδική ομάδα βατραχανθρώπων εκπαιδευμένων να διαπράττουν δολοφονίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR οι δυο Τούρκοι στις 15 Φεβρουαρίου εμφανίστηκαν στο Α.Τ Ορεστιάδας υπό την συνοδεία νεαρού Έλληνα δικηγόρου και εμφάνισαν διαφορετική επαγγελματική ιδιότητα από την πραγματική. Λίγες ώρες αργότερα και μετά από ερεύνα αποκαλύφθηκε η πραγματική τους ταυτότητα,  δηλαδή ότι ήταν μέλη της διμοιρίας θανάτου, Μπορντό Μπερελί οι οποίοι φαίνεται να έχουν συμμετάσχει στην απόπειρα δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας στο ξενοδοχείο της Μαρμαρίδας το καλοκαίρι του 2016, όπου λέγεται ότι τα μέλη της διμοιρίας σχεδίαζαν την απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου Προέδρου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook