Έφτασε η ώρα για το Καλυβιανό Καρναβάλι που έχει γίνει θεσμός μετά από 63χρόνια παρουσίας. Ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, απευθύνει το δικό του κάλεσμα συμμετοχής προς όλους

Το κάλεσμα του δημάρχου Αποκορώνου

Οι γιορτές της Αποκριάς έφτασαν και είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αλλά και να λάβουμε μέρος σε εκδηλώσεις που βγαίνουν μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας και παράλληλα να διασκεδάσουμε.

Το Καλυβιανό Καρναβάλι είναι ένας θεσμός Πολιτισμού και Δημιουργίας, τον οποίο η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβών “ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ” προσπαθεί κάθε χρόνο να ενισχύει και να εμπλουτίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά απο 63 χρόνια και αφού δοκιμάστηκε στο χρόνο, το Καλυβιανό Καρναβάλι έμεινε αλώβητο πέρασε απο τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Αρμένων στο νυν Καλλικρατικό Δήμο Αποκορώνου ως τη μεγαλύτερη καρναβαλική εκδήλωση. 
 
Αναζητώντας μια διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας μια απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας με όλους τους πολίτες, ο Δήμος Αποκορώνου σας προσκαλεί να κατηφορίσετε στον πανέμορφο Αποκόρωνα και να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Καλυβιανού Καρναβαλιού που με τόσο κέφι και μεράκι κάθε χρόνο επιμελείται από την επιτροπή καρναβαλιού και όλους τους μετέχοντες. 

Είναι μιά ευκαιρία να δοκιμάσετε τη γαστρονομική κουλτούρα στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής και συγχρόνως να επιβραβεύσετε την προσπάθεια και τον κόπο του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβών και της Οργανωτικής Επιτροπής για το θέαμα που θα απολαύσετε. Τέλος, να ευχαριστήσουμε από πλευράς Δήμου τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβών και την Οργανωτική Επιτροπή για την αγαστή και άψογη συνεργασία και να διαβεβαιώσουμε ότι όπως και φέτος επιχορηγήσαμε το Καρναβάλι με το ποσό των 7.000 ευρώ , έτσι και κάθε χρόνο θα συμβάλλουμε στην αναβάθμιση και καλυτέρευση του.

Ευχόμενοι καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή με υγεία , σας περιμένουμε λοιπόν, όλους .

Ο Δήμαρχος 
Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook