Καθησυχαστικός ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Καθησυχάζοντας τις όποιες αντιδράσεις έχουν προκληθεί αναφορικά με το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Ιεράπετρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μανός Λουτσέτης διαβεβαιώνει με δηλώσεις του για το ότι δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση περί αλλαγών στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει « Την παρούσα στιγμή δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ιεράπετρας, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να προκαλείται ανησυχία στους πολίτες και στους καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής. Η πρόταση, όπως διαμορφώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία  τίθεται σε διαβούλευση γεγονός που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνει οριστικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα συζητηθεί στις αρμόδιες επιτροπές του δήμου και θα καταγραφούν οι προτάσεις των πολιτών πρώτου ληφθεί οποιαδήποτε τελική απόφαση.

Μέριμνα του Δήμου δεν είναι σε καμία περίπτωση η υιοθέτηση αλλαγών που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε πολίτες και επιχειρήσεις, ανατρέποντας την παγιωμένη καθημερινότητα της πόλης, αλλά η λήψη αποφάσεων μέσα από διαδικασίες διαλόγου και διαβούλευσης που θα λύσουν υπάρχοντα προβλήματα, καλύπτοντας  τις σημερινές ανάγκες των πολιτών και της πόλης. 

Για αποφυγή παρερμηνειών από τυχόν σχέδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο παρατίθεται η ακριβής πρόταση της υπηρεσίας» αναφέρει στις δηλώσεις του Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνος Λουτσέτης.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook