Ο Δήμαρχος Χανίων δεν έχει αγκαλιάσει το έργο, το οποίο συκοφαντούν κομματικοί μεγαλογιατροί είπε ο Μ.Σκουλάκης που επισκέφθηκε το κτίριο στον χώρο του παλιού νοσοκομείου.

Η επίσκεψη του πρώην δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη, δημοτικών συμβούλων και στελεχών της παράταξης «Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας», στο κτίριο του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στον χώρο του παλιού νοσοκομείου Χανίων, έγινε, προκειμένου, όπως είπε, να δει τι έχει γίνει και πως είναι οι χώροι του τώρα που έχει ολοκληρωθεί το κτίριο.

Όπως επεσήμανε, δίδοντας συγχαρητήρια στον ανάδοχο, πρόκειται για ένα άριστο και σύγχρονο έργο.

Όμως τόνισε πως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας του, η οποία είναι αδικαιολόγητη, ενώ επεσήμανε πως ο Δήμαρχος δεν αγκάλιασε το έργο.

Ο κ.Μανώλης Σκουλάκης έστειλε ένα τριπλό μήνυμα. 

Το πρώτο προς τον Δήμαρχο Χανίων λέγοντας ότι θα παρακολουθεί από κοντά το έργο και θα παρεμβαίνει σε θετική κατεύθυνση αλλά εάν χρειαστεί θα καταγγέλνει…

Το δεύτερο προς κομματικούς μεγαλογιατρούς – που δεν κατονόμασε – αλλά κατήγγειλε ότι συκοφαντούν το έργο….

Το τρίτο στους περίοικους, τους οποίους κάλεσε να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά για να στηρίξουν το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

 

Όπως επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης, αυτό το Κ.Υ. θα εξυπηρετεί το Ακρωτήρι και την μισή πόλη των Χανίων αποσυμφορίζοντας από υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας το Νοσοκομείο Χανίων και προσφέροντας τεράστιες υπηρεσίες, ειδικά για τους απλούς πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook