Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει και σε νέα φαινόμενα, που δυστυχώς παρουσιάζουν έξαρση.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα τράπεζας των Ιωαννίνων, όταν τρία άτομα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν τραπεζική συναλλαγή καταθέτοντας πλαστή επιταγή αξίας… 50.000.000 δολαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε η επιταγή ήταν πλαστή και έπειτα από περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών βρέθηκε πως η 40χρονη γυναίκα που ήταν μια από τα άτομα που συμμετείχαν στην απόπειρα, είναι φυγόποινη και σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα.

Ειδικότερα, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών για πλαστογραφία, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών, για απάτη.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν δύο σφραγίδες καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με την παραπάνω επιταγή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ. 

Οι συλληφθέντες να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.ια πολύ συχνές και οι καταγγελίες, ακόμα και σε περιοχές όπως το Ρέθυμνο, πολλαπλασιάζονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook