Ακόμα μία απουσία υπάρχει για τον Κισσαμικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (26/02, 15:00) αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του (για την 4η κίτρινη που αντίκρισε στον Εύοσμο) στην αναμέτρηση της Κυριακής (και) ο Κίκε.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει επίσης στον Μπουγαΐδη (εκτίει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του) και τον Μάντζη (αποβλήθηκε με τον Αχαρναϊκό). Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Θέος και Ποκόνγκ, ενώ στον Γιαλούση, που προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, έχουν τοποθετηθεί ράμματα στο κεφάλι από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αχαρναϊκό.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση της Παρασκευής:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017, με αντίπαλο τον ΟΦΗ (26/02, 15:00).

Ομαλά κύλησε η προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία πήραν μέρος και οι Μπουγαΐδης (εκτίει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του με τον ΟΦΗ) και Γιαλούσης (του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι από το χτύπημα στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό).

Δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Θέος, Ποκόνγκ, ενώ την τιμωρία τους θα εκτίσουν με τον ΟΦΗ (και) οι Κίκε (έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι) και Μάντζης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό). Από την άλλη στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου θα βρίσκεται ο Γκούμας, που εξέτισε την τιμωρία του την 17η αγωνιστική.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (25/02).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook