Με δεμένα τα χέρια και καλυμμένα τα μάτια έμειναν δύο πεντάχρονα κορίτσια σε σχολείο της Ταϊλάνδης ως τιμωρία επειδή έσκισαν ένα χαρτί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι συμμαθητές τους παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι όσα έγιναν όταν οι δασκάλες έδεσαν τα μικρά κορίτσια στο σχολείο της πόλης Surin. Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου και προκαλούν αντιδράσεις λέγεται ότι τραβήχτηκαν από έναν τρίτο δάσκαλο και παραδόθηκαν στους γονείς των μικρών παιδιών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το σχολείο, ωστόσο, υπερασπίστηκε τους εκπαιδευτικούς ενώ ο διευθυντής είπε ότι αυτός ήταν ένας καλός τρόπος για να τους διδάξει πώς να συγκεντρώνονται στο μάθημά τους.

Εντωμεταξύ, ένας από τους γονείς ήρθε σε επαφή με την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό και οι δύο δάσκαλοι υποχρεώθηκαν σε αποζημίωση ενώ ταυτόχρονα γίνεται περαιτέρω έρευνα στο σχολείο.

Ένας πατέρας δήλωσε: «Ο δάσκαλος που μου έδωσε τις φωτογραφίες, μού είπε ότι οι άλλες δασκάλες τιμώρησαν την κόρη μου και τη φίλη της δένοντας τα χέρια και τα μάτια τους. Πιστεύουμε ότι και ένα άλλο κορίτσι χτυπήθηκε, αλλά δεν έχουμε φωτογραφία της. Τα παιδιά έπαιζαν με το χαρτί και κατά λάθος το έσκισαν. Οι δασκάλες είπα ότι είχαν κάνει λάθος και έπρεπε να τιμωρηθούν».

Ο δάσκαλος μάλιστα που βρήκε τα κορίτσια είπε ότι έτρεμαν και έκλαιγαν με λυγμούς. Οι χρήστες του διαδικτύου πάντως εκφράζουν την οργή και τον αποτροπιασμό τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook