Κυβερνητικοί κύκλοι διαψεύδουν κατηγορηματικά ως απολύτως ανακριβείς τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ότι οι δύο Τούρκοι κομμάντος κρατούνται από την ΕΥΠ.

Με διαφορά λίγων λεπτών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε για το ίδιο περιστατικό πως «με αφορμή αναφορές σε Μ.Μ.Ε. διευκρινίζεται ότι, οι δύο υπήκοοι Τουρκίας που συνελήφθησαν στην περιοχή του Έβρου την 15 Φεβρουαρίου 2017, κρατούνται από την Ελληνική Αστυνομία σε ασφαλή χώρο».

Σημειώνεται πως η ιστορία των δύο τούρκων στρατιωτικών που πέρασαν τον Έβρο πριν λίγες ημέρες και με την παρουσία δικηγόρου με τον οποίο είχαν προσυνεννοηθεί, ζήτησαν άσυλο, προκαλεί έντονο σκπετικισμό σε στρατιωτικούς, διπλωματικούς και όχι μόνο κύκλους της Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, φέρονται να έχουν δηλώσει πως πέρασαν στην Ελλάδα επειδή ήταν μέλη της επίλεκτης ομάδας θανάτου. Η ομάδα αυτή είναι γνωστή ως «Διμοιρία Θανάτου», ακριβώς διότι είναι εκπαιδευμένη στο να καταφτάνει μυστικά στο σημείο του στόχου της και να προχωρά σε δολοφονίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook