Την απόφαση να απέχουν από τον εντός έδρας αγώνα του ΑΟ Χανιά με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο αποφάσισαν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας “Blue Boys”.

Αιτία της απόφασής τους όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους είναι το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι οι λόγοι της παραίτησης του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου δεν ήταν μόνο οικογενειακοί.

«Δεν κάνουμε πόλεμο στην ομάδα. Διαμαρτυρόμαστε…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα ο προπονητής μας κ.Σάκης Παπαβασιλείου υπέβαλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους. Εμείς ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτή η αιτία. Ή τουλάχιστον δεν ήταν μόνο αυτή. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι οι κύριες αιτίες που ο κόουτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί και τα οποία δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε για ευνόητους λόγους. Αφήσαμε τόσο εύκολα να φύγει ένας προπονητής που πρόσφερε έργο, πάθος και ήθος. Γι αυτό το λόγο διαμαρτυρόμενοι οι “Blue Boys” στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο δεν θα κάνουμε οργανωμένη κερκίδα και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια.

Η απόφασή μας αυτή δεν έχει να κάνει με το όνομα του καινούριου προπονητή ούτε φυσικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους στηρίζουμε.

Δεν κάνουμε πόλεμο στην ομάδα. Διαμαρτυρόμαστε…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook