Εικόνες βρωμιάς και αθλιότητας κατέγραψε σήμερα ο φωτογραφικός φακός στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων  στα Χανιά

Παραδοσιακά κάθε χρόνο, την Καθαρή Δευτέρα, η περιοχή των Αγίων Αποστόλων κατακλύζεται από τους Χανιώτες, οι οποίοι οικογενειακά και σε παρέες, πηγαίνουν εκεί για να γιορτάσουν τα Κούλουμα.

Μάλιστα, είθισται και ο Δήμος Χανίων, να διοργανώνει στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων και τις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα, όπως και φέτος.
Και φυσικά, οι πολίτες και τα παιδιά, δεν μένουν στον κεντρικό χώρο, αλλά σκορπίζονται στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσουν τα νηστήσιμα της ημέρας και να πετάξουν χαρταετούς.

Μόνο που δύο μόλις ημέρες πριν την Καθαρή Δευτέρα, οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην περιοχή των Αγ.Αποστόλων, είναι απογοητευτικές.

Σκουπίδια, σκόρπια ή συγκεντρωμένα, βρίσκονται στην περιοχή, σε μονοπάτια και δρόμους ή μέσα στους θάμνους.

Μέχρι και ένας κάδος «ανακύκλωσης» με βουνά πάσης φύσεων σκουπιδιών γύρω του ήταν εκεί το πρωί.

Ακόμη κι αν υποτεθεί πως ο κάδος θα καθαριστεί μέχρι την Καθαρή Δευτέρα, η άθλια εικόνα με τα σκορπισμένα σκουπίδια  στην περιοχή, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το πώς ο Δήμος καλεί τους πολίτες να  συμμετάσχουν στην γιορτή που διοργανώνει, με αυτή την κατάσταση;

Με την ελπίδα ότι οι αρμόδιοι θα ευαισθητοποιηθούν, έστω και την ύστατη ώρα και την Καθαρή Δευτέρα, οι Άγιοι Απόστολοι θα είναι και αυτοί καθαροί, το Flashnews.gr δημοσιοποιεί τις φωτο για να τις δουν και να λάβουν τα μέτρα τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook