Δύσκολες χαρακτήρισε τις στιγμές για τον Αστέρα Τρίπολης ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά το “διαζύγιο” με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο έμπειρος προπονητής, που μέχρι πρότινος ήταν στην Κ20 των Αρκάδων, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πλατανιά και τη δουλειά που κάνει ο Γιώργος Παράσχος.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έχει ένα δύσκολο φεγγάρι. Δεν πρέπει να πούμε πάρα πολλές κουβέντες και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι μας και να βρούμε γρήγορα τις λύσεις ώστε να βγει η ομάδα από αυτό το αδιέξοδο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται η ομάδα και αυτοί που πρέπει να βρούμε τις λύσεις είναι οι παίκτες κι εμείς κι αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό έχουμε να κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα, βρίσκοντας τις λύσεις.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, πιστεύω ότι μπήκαμε καλά αλλά μία αδράνεια στη άμυνα μας υποχρέωσε να δεχτούμε ένα “κρύο” γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο η αναγκαστική αλλαγή του Μάσα, μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας κι εκεί που λέγαμε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι δεχτήκαμε από ένα φάουλ, πάλι από ένα στημένο, το δεύτερο γκολ και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει μετά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε ξανά να φορτώσουμε επιθετικά την ομάδα μπας και μπούμε στο παιχνίδι αλλά πάλι από ένα σουτ έξω από την περιοχή δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και πιστεύω ότι το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Ξαναλέω ότι πρέπει να βρούμε τις λύσεις ώστε η ομάδα να μπορέσει ν’ ανακάμψει».

Για το τι φταίει για την εικόνα του Αστέρα: «Το τι φταίει, είναι πολλά, δεν μπορούμε να τ’ αναλύσουμε… Σίγουρα, τα παιδιά δεν έχουν καλή ψυχολογία. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι και ειδικά στον αθλητισμό. Για τα άλλα και το τι φταίει θα πρέπει να τ’ αναλύσουμε εμείς μέσα στην οικογένεια».

Για τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια πολύ δυνατή. Παλεύει όλα τα παιχνίδια, τα διεκδικεί και τελευταία έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πολύ ψηλά. Είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Φαίνεται ότι ο κ. Παράσχος κάνει πολύ καλή δουλειά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook