Δείτε φωτογραφίες – Δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν και φέτος στη μεγάλη γιορτή, χορεύοντας στο ρυθμό της σάμπας – Μοναδικός απών ο δήμαρχος – Πάνω από ένα δισ. δολάρια τα έσοδα

Δεκάδες χιλιάδες άτομα συμμετείχαν και φέτος στο μεγαλύτερο καρναβάλι στον κόσμο, αποδίδοντας έσοδα στην πόλη του Ρίο πάνω από ένα δισ. δολάρια. Η μεγάλη παρέλαση, με την οποία ολοκληρώνονται μεγαλειωδώς και οι φετινές εκδηλώσεις για τις Απόκριες ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίζονται το Σάββατο με αμείωτη ένταση, καθώς οι φανταχτερές παρουσίες και η σάμπα δημιουργούν ένα μεθυστικό και άκρως διονυσιακό κλίμα.

Οι καλλίγραμμες Βραζιλιάνες και Βραζιλιάνοι σκόρπισαν ενθουσιασμό στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους που συμμετείχαν και παρακολούθησαν τη μεγάλη αυτή γιορτή στην πόλη της Βραζιλίας. Μεγάλος απών ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Ρίο, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσειν το «παρών», διότι η σύζυγός του ήταν άρρωστη και αδυνατούσε να βγει από το σπίτι.

Τα άρματα για μία ακόμη χρονιά ήταν εντυπωσιακά, όπως και οι σέξι παρουσίες, με τις καταπληκτικές αμφιέσεις και τη θεματολογία που αφορούσε όλη την γκάμα της παγκόσμιας, αλλά και ντόπιας επικαιρότητας.

Δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook