Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οδήγησε τον Πλατανιά σε μία ακόμα νίκη, φτάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 10 συνολικά την τρέχουσα σεζόν.

Ο 22χρονος επιθετικός ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν την αναμέτρηση ως “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” και μετά το τέλος παρέλαβε το βραβείο του από τον μικρό θαυμαστή του Αλέξανδρο Δρακάκη.

Στη συνέχεια στις δηλώσεις τους ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας δεν ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πως επίσης “καίγεται” για τους βαθμούς. Το παιχνίδι μας βγήκε νομίζω στο 100%, βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ καταφέραμε σχετικά γρήγορα να πετύχουμε άλλα δύο στο δεύτερο και μέχρι το τέλος κρατήσαμε εύκολα το υπέρ μας σκορ».

Για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παίζει με τρεις επιθετικούς: «Είναι πιο εύκολο καθώς μπορούμε και διαχείριση δυνάμεων να κάνουμε, αλλά και να… μοιράσουμε τη δουλειά. Είναι πολύ καλοί οι συμπαίκτες μου στην επίθεση και νομίζω ότι και τα δύο γκολ που έβαλα οφείλονται σε αυτούς».

Για το μέλλον του: «Έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μου μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Πλατανιάς και το μόνο που σκέφτομαι είναι οι στόχοι που έχουμε θέσει».

Για την πολύ καλή πορεία του Πλατανιά: «Πλέον η ομάδα έχει πολλούς Έλληνες παίκτες και αυτό βοηθάει πολύ. Επίσης οι ξένοι που έχουν έρθει είναι εξαιρετικά παιδιά, ενώ υπάρχει και ο κ.Παράσχος που έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά κλίμα στην ομάδα. Όλα αυτά συμβάλουν στην εξαιρετική πορεία που έχουμε».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook