Νεκροί μια μάνα με το τρίχρονο παιδί της ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας JUMBO και ο συνεπιβάτης του που απανθρακώθηκε

Πραγματικά συγκλονίζει το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε το τραγικό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Στο βίντεο φαίνεται η απίστευτη ταχύτητα με την οποία έτρεχε η πόρσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σφροδρότατα το σταθμευμένο στο πάρκινγκ αυτοκίνητο και μετά να αναφλεγεί. 

Η μαύρη Porsche την οποία οδηγούσε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που ως γνωστόν είναι ο ιδιοκτήτης της αλύσιδας καταστημάτων Jumbo, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot, στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Α.Γ, συνεργάτης της εταιρείας, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. 

Θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο Peugeot στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους. 

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια πόρσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο Peugeot. Το τοπίο έμοιαζε βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ο άνδρας της 33χρονης είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.

Η εικόνα από το βίντεο σοκάρει:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook