Θύματα της μοιραίας σύγκρουσης ήταν η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της, ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO, Γιώργος Βακάκης και ο συνεπιβάτης του Α.Γ, συνεργάτης της εταιρείας – Ο σύζυγος της 33χρονης είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να αλλάζει όλη του η ζωή και να χάνει την οικογένειά του

Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Υ.Π. από την πόλη της Πτολεμαΐδας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε όλη του η ζωή. Δυστυχώς, η χαρά του ταξιδιού, μαζί με την οικογένειά του, κατέληξε σε τραγωδία.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους. 

Η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, που παρέμεινε στο αυτοκίνητο με τον τρίχρονο γιος τους, βρήκαν ακαριαίο θάνατο από τη σφοδρότατη σύγκρουση. Σε κατάσταση σοκ από τον εκκωφαντικό θόρυβο πετάχτηκε από την τουαλέτα του parking και αντίκρισε εικόνες φρίκης. 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της σφοδρότατης σύγκρουσης

Από την άλλη ο οδηγός της πόρσε που σκοτώθηκε ο Γιώργος Βακάκης, ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας της αλυσίδας JUMBO. Ο πατέρας του, του είχε υπερβολική αδυναμία και σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ονειρευόταν τα παιδιά του να συνεχίσουν το επιχειρηματικό του έργο. Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook