Αν και κέρδισε την αναγνώριση παικτών και κόσμου στο διάστημα της σύντομης παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανιά, ο Σάκης Παπαβασιλείου, υπήρξε και κάποιος που άφησε “καρφιά” για τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Ο λόγος για τον γυμναστή του ΑΟΧ Θοδωρής Γκάτζιος που έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε ο Παπαβασιλείου στους ανθρώπους που ευχαρίστησε για τη συνεργασία, απάντησε τα εξής: «Είναι κάτι που δεν με αφορά. Ο,τι έχω να δείξω, το δείχνω με τη δουλειά μου, με τη φυσική κατάσταση της ομάδας και χωρίς κανένα τραυματισμό. Ισως θεώρησε ότι υπεύθυνος στη φυσική κατάσταση ήταν ο φροντιστής της ομάδας που ευχαρίστησε ή ότι στις ομάδες που δούλεψε, στο Νέστο Χρυσούπολης, είχε πολύ καλύτερο γυμναστή».

Για το αν το ξέχασε να τον ευχαριστήσει ο Παπαβασιλείου: «Μπορεί και να το ξέχασε. Δεν πιστεύω ότι το ξέχασε, δεν ξέρω».

Όσον αφορά το παιχνίδι δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για μας μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Απόλλωνα και Καλλιθέα και την απρόσμενη φυγή του προπονητή. Έπρεπε να γυρίσουμε την ψυχολογία των παικτών ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που ήταν κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε. Νομίζω ότι η νίκη είναι δίκαιη και κρίθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών μας, που ήταν πολύ δυνατοί στις μονομαχίες. Επικρατήσαμε κατά κράτος του αντιπάλου. Αν εξαιρέσουμε μία φάση που έκαναν στο τέλος, ο Αθανασίου δεν δέχτηκε καμία πίεση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook