Αυτή η αποκριά θα μείνει αξέχαστη στο ερωτευμένο ζευγάρι – Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ζητήσει την αγαπημένη του σε γάμο, την ώρα του αποκριάτικου ξεφαντώματος κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης στο Ρέθυμνο

Χορός, κέφι, ξεφάντωμα στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2017. Η καρδιά όμως, ενός νεαρού χτυπούσε δυνατά. Όχι από τον ρυθμό της αποκριάς αλλά από την αγωνία του! Είχε σχεδιάσει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, εκεί την ώρα του γλεντιού, την ώρα της διασκέδασης, στην καρδιά του καρναβαλιού. Και το τόλμησε!

Πρόκειται για έναν νεαρό δάσκαλο στο επάγγελμα από το Ρέθυμνο που συμμετείχε με την αγαπημένη του μαρκαρεμένος στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Ο ερωτοχτυπημένος δάσκαλος αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ζητήσει από την καλή του να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου εν μέσω καρναβαλικής παρέλασης με τους καρναβαλιστές γύρω τους να τους επευφημούν και να τους εύχονται “η ώρα η καλή” και “να ζήσουν”

Εκείνη έκπληκτη αλλά και εμφανώς ευτυχισμένη αποδέχτηκε την πρόταση του συντρόφου της να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το βίντεο του rethemnosnews.gr με την πρόταση γάμου

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με τη μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε 36 καρβαναλικές ομάδες και τους χιλιάδες επισκέπτες κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να αποτελέσει την καρδιά του καρναβαλιού στην Κρήτη.

Ωστόσο, για φέτος τις εντυπώσεις τις έκλεψε το ερωτευμένο ζευγάρι και η ξεχωριστή πρόταση γάμου!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook