Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης που πρόσφατα συμπλήρωσε 25 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο και 5000 παιδιά , μεγαλώνει, εκσυγχρονίζεται, και εντυπωσιάζει, όχι μόνο με τα επιτεύγματα του στην  υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αλλά και με τις εντυπωσιακές του εγκαταστάσεις.

Μέσα σ ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον υπάρχουν επιχειρήσεις απ όλους τους κλάδους της οικονομίας και στην τοπική κοινωνία που «κρατούν ψηλά την σημαία της ανάπτυξης και της προόδου» και αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με σοβαρότητα και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης που πρόσφατα συμπλήρωσε 25 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο και 5000 παιδιά , μεγαλώνει, εκσυγχρονίζεται, και εντυπωσιάζει, όχι μόνο με τα επιτεύγματα του στην  υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αλλά και με τις εντυπωσιακές του εγκαταστάσεις ,τις οποίες οι άνθρωποι του δημιούργησαν με αγάπη σε αυτό που υπηρετούν, με σεβασμό στον άνθρωπο και με μεράκι και όραμα για το αύριο, παραμένοντας η μοναδική δομή εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ανατολική ΚΡΗΤΗ.

Είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς με την πρώτη κι όλας  ματιά επισκεπτόμενος την νέα πτέρυγα που λειτουργεί ήδη, στον ισόγειο χώρο του ¨Μητέρα¨, ότι πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στην Κρήτη.

Ένας χώρος, που όχι μόνο ανταγωνίζεται υψηλού επιπέδου μονάδες του εσωτερικού, σε υλικοτεχνική υποδομή και φιλικό περιβάλλον, αλλά παράλληλα βάζει ψηλά τον πήχη σε αντίστοιχες κατηγορίες μονάδων υγείας σ ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης υπάρχει η δυνατότητα για νέες τεχνικές εξαιρετικά προηγμένες, που διαφυλάσσουν την γονιμότητα στις γυναίκες  άνω των 40 ετών, ( υψηλή FSH ) με δυνατότητα ανάπλασης και αναζωογόνησης ωοθηκών και κατάψυξης ωοθηκικού ιστού  .

Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα ανάπλασης του γυναικείου κόλπου με laser και θεραπεία απώλειας ούρων. 

Το επίτευγμα που έχει συντελεστεί  από το ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στο Ηράκλειο, είναι μοναδικό και πολλά υποσχόμενο για τον κλάδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο παρόν και το μέλλον.

Άλλωστε τα δεδομένα και τα αποτελέσματα που μέχρι σήμερα υπάρχουν, καθώς και η καθολική αποδοχή των ιατρικών υπηρεσιών σε ζευγάρια απ΄ όλο τον κόσμο το αποδεικνύουν περίτρανα.

Σήμερα με τις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν  και την ανανεωμένη τεχνολογική υποστήριξη οι άνθρωποι του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν κάθε πρόκληση, συναγωνισμό και προηγούμενη επιτυχία παραμένοντας οι μοναδικοί στο Ηράκλειο.

O Ματθαίος Φραϊδάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης.

Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, Παν/μίου Λονδίνου, (Royal London Hospital), όπου εκπαιδεύτηκε στις βασικές αρχές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και στην κολποσκόπηση και Laser υπό τον Καθηγητή J.G. Grudzinskas. Συνέχισε την ειδικότητα στην Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο, (Διευθυντής Αναπληρωτής Καθηγητής Π.Α. Ζούρλας), όπου και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με , ΑΡΙΣΤΑ.

Κατά τα έτη 1991 – 1992 ήταν Εσωτερικός – Βοηθός – Ερευνητής στην Ακαδημαϊκή Μονάδα Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Αναπαραγωγικής Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Royal London Hospital) με Διευθυντή τον Καθηγητή J.G. Grudzinskas.

Παράλληλα εργαζόταν έμμισθος στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής BRIDGE, London Bridge Hospital.

Ορίσθηκε επισκέπτης Λέκτορας της Ακαδημαϊκής Μονάδας Μαιευτικής Γυναικολογίας, Πανεπιστημίου του Λονδίνου (Royal London Hospital), με αντικείμενο την ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Ενδοσκοπική Χειρουργική.

Είναι Επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής «Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης » στο Ηράκλειο από την ίδρυση της το 1992 και από τότε έχει διατηρήσει το προνόμιο να παρέχει με μεγάλη επιτυχία υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ακολουθώντας πάντα το δρόμο της ευθύνης και της συνέπειας.

Έχει δημοσιεύσει σειρά μελετών σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επίσης συμμετέχει με ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

Είναι τακτικά προσκεκλημένος ομιλητής και συντονιστής, σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά Συνέδρια και Σεμινάρια.

Την τελευταία 25ετία, το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, χρησιμοποιώντας πάντα τεχνολογία αιχμής, έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική, αυτόνομημονάδα ανθρώπινης αναπαραγωγής, ανατολικής Κρήτης, προσφέροντας όλες τις υπάρχουσες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ζευγαριού χωριστά.

Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει να επιμορφώνεται , σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να παραμένει στηνκορυφή των εξελίξεων στα θέματα τεχνογνωσίας για τη γονιμότητα.

Ο ιατρικος και εργαστηριακος εξοπλισμος του ΚΓΚ είναι η τελευταια λέξη της Ιατρικηςτεχνολογίας ιδιαιτερα μετα την ολοκληρωση της πρόσφατης ανακαίνισης – επέκτασης καθώς και την απόκτηση ΙSΟ από 8 ετίας.

Η υποστήριξη του Κέντρου, δεν παραμένει όμως μόνο στο τεχνικό επίπεδο μιας και συνεργάζεται με εξειδικευμένους ψυχολόγους για την υποστήριξη του ζευγαριού πριν κατά και μετά τη θεραπεία επιτυχή ή μη.

Ιδιαίτερης σημασίας επίσης είναι το γεγονός, πως το Κέντρο Γονιμότητας, βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου, την Κρήτη, παράγοντας σημαντικόςστην ψυχολογία του ζευγαριού, μετατρέποντας την ήδη υψηλή σε ένταση συναισθηματική εμπειρία της υπογονιμότητας, σε μια εμπειρία ενδυνάμωσης των δεσμών του ζευγαριού στην κοινή προσπάθεια απόκτησης ενός παιδιού, μέσα σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, ξεκούρασης, απολαύσεων και πολιτιστικών ερεθισμάτων, όπως είναι η Κρήτη.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απόλυτα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής & ιατρικής τεχνογνωσίας, καθιστούν το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, κορυφαία επιλογή για οποιαδήποτε θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Βασισμένοι στη μεγάλη εμπειρία μας, που προέρχεται απότην αντιμετώπιση πληθώρας περιστατικών ετησίως, από όλο τον κόσμο, είμαστε σε θέσηνα κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υπογονιμότητας.

Μέσα σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον οι άνθρωποι που απευθύνονται σ’εμάς αισθάνονται ότι το πρόβλημα τους θα βρει λύση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook