Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της το βράδυ της Κυριακής μπροστά στα μάτια τους, όταν η νταλίκα στην οποία επέβαιναν μαζί με τον σύζυγο και πατέρα, βγήκε από τον δρόμο και η καμπίνα της τυλίχτηκε στις φλόγες

Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της το βράδυ της Κυριακής μπροστά στα μάτια τους, όταν η νταλίκα στην οποία επέβαιναν μαζί με τον σύζυγο και πατέρα, βγήκε από τον δρόμο και η καμπίνα της τυλίχτηκε στις φλόγες, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών- Πύργου στο ύψος του Λάππα.

«Ξαφνικά ένιωσα σαν να σείεται ολόκληρο το κτίριο», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα μετά το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της 38χρονης άτυχης μετέφερε εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται και ταξίδευαν οικογενειακώς για την Αθήνα. Για άγνωστο λόγο, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε στο χαντάκι και έπιασε φωτιά στην καμπίνα ενώ την ίδια ώρα έβρεχε στην περιοχή.

Ο οδηγός πρόλαβε να βγάλει έξω τα δύο του παιδιά, όχι όμως και την γυναίκα, όπως περιγράφει το tempo24.gr.

Μια μέρα μετά, το μόνο που έμεινε είναι μια νταλίκα κομμένη στη μέση με το εμπόρευμα να έχει σκορπιστεί και μια οικογένεια να θρηνεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η γυναίκα που διέμενε στην Αμαλιάδα με την οικογένειά της ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί της. 
Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου και παραμένουν σε νοσηλεία, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook