Τρεις κακοποιοί από την Γεωργία ήταν οι δράστες της άγριας ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Ζαβλανίου Πατρών και στοίχισε τη ζωή σε μια 79χρονη από καρδιακό επεισόδιο, όταν οι ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μαζί με τον 80χρονο αδελφότης, ιδιοκτήτη γνωστής τουβλοποιίας της περιοχής.

Η Ασφάλεια Πατρών, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, εξιχνίασε το έγκλημα το οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, φέρεται να διέπραξε ένας 30χρονος Γεωργιανός μαζί με δυο ομοεθνείς του που αναζητούνται. Οι δράστες είχαν διαρρήξει το σπίτι των δυο ηλικιωμένων αδελφών, έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα τον 80χρονο προκαλώντας του πολλαπλά κατάγματα και στο κρεβάτι την 79χρονη, που εξέπνευσε από καρδιακό επεισόδιο, από το σοκ που υπέστη!

Οι ακούσιοι δολοφόνοι είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά το σπίτι για να βρουν τα χρυσαφικά της γριούλας και έφυγαν ανενόχλητοι, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι είχαν προκαλέσει τον θάνατό της. Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και των συνεργών του διαπιστώθηκαν από την έρευνα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα ή διέφυγαν στο εξωτερικό.