Πρωινή βόλτα στο κέντρο για δουλειές. Αλλά η χαρά δεν κρατάει πολύ. Σχεδόν παντού υποψήφια θύματα τροχαίων. Αν συνειδητοποιήσει κανείς τι βλέπει καθημερινά σε αυτή την πόλη θα νιώσει τη μεγαλύτερη απογοήτευση, ή μάλλον απελπισία, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει, αλλά και για τις πιθανότητες να γυρίσουν τα παιδιά του και ο ίδιος ζωντανός στο σπίτι του.

Μωρά στα πόδια των μανάδων τους στη θέση του συνοδηγού. Νταχντιριντί στα πόδια ενώ ο μάγκας ο μπαμπάς ¨η οδηγάρα¨ προχωράει στο δρόμο τόσο σίγουρος για τις ικανότητές του.

Παιδιά που χοροπηδούν στο πίσω κάθισμα, όπως στα τραμπολίνα των παιδότοπων. Οι μαμάδες προχωρούν με μηδενικές ταχύτητες, γιατί νομίζουν μέσα στην ηλιθιότητα που χαρακτηρίζει κάθε νάρκισσο, εγωιστή, ανεγκέφαλο ότι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Μηχανές που προσπερνούν μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, γιατί σε αυτή την πόλη όποιος τάχει πολλά κιλά δεν μπορεί να περιμένει τη σειρά του ούτε στο δρόμο.

Για τα κράνη … καλά … το άλλο με τον Τοτό το ανέκδοτο το ξέρετε ;

Βλέπεις αναβάτες μικρών και μεγάλων μηχανών με κράνη που δεν κάνουν ούτε για αυτοσχέδιες γλάστρες ή κράνη ξεκούμπωτα, και αναρωτιέσαι πόση ηλιθιότητα κυκλοφορεί σε αυτή την πόλη.

Και θα μου πείτε μόνο εδώ. Είσαι κακιά και άσε μας και εσύ δε μας φτάνουν οι σκοτούρες μας. Γραφική …

Να σας πω την πικρή αλήθεια. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτονται και συμπεριφέρονται κάποιοι ειδικά, αφού σε αυτή τη χώρα όλοι φαίνεται να ενδιαφέρονται και να ανησυχούν λίγο για τους ανθρώπους.

Και έχω να πω ένα πράγμα σε όσους κυκλοφορούν χωρίς ζώνη, με λυτά τα παιδιά τους, καπνίζοντας, πίνοντας, μιλώντας στο κινητό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Στους δρόμους κυκλοφορούν και άλλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που φεύγοντας το πρωί επιθυμούν να γυρίσουν το βράδυ.Αν διακατέχεστε από τάσεις αυτοκαταστροφής, ερωτική απογοήτευση ή βλακεία υπάρχουν ειδικοί να σας αναλάβουν.
Αφήστε αυτούς που θέλουν να ζήσουν, να ζήσουν και εσείς κάντε ο,τι σας φωτίσει αλλά μακριά από τους δρόμους και τους αθώους που δε φταίνε σε τίποτα .

Αντε στα κομμάτια όλοι οι υποψήφιοι δολοφόνοι των δρόμων της πόλης και των εθνικών οδών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook