Μέσα σε κλίμα ενότητας και ανανέωσης, και με παρουσία εκατοντάδων φίλων έκοψε την Παρασκευή 24-2-2017 στο κέντρο Πετούσης την πίτα της η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, από την οποία δεν έλειψε κανείς, σε μια εκδήλωση που ακόμη ο απόηχος της συζητείται.
 
Την μεγάλη κινητικότητα στον χώρο της κεντροαριστεράς έχει αποφασίσει να μετατρέψει σε πλειοψηφικό ρεύμα και σε τοπικό επίπεδο η νέα Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ.
 
Η βραδιά θύμιζε παλιές καλές εποχές αποδεικνύοντας πως το ΠΑΣΟΚ είναι όχι μόνο ενωμένο και δυνατό, αλλά και «εφτάψυχο», όπως με νόημα κάποιοι σχολίαζαν.
 
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι Ευρωβουλευτές Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλη αλλά και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
 
Το παρών έδωσε πλήθος απλών φίλων και ψηφοφόρων του κινήματος, αλλά και παλιά στελέχη πρώτης γραμμής.
 
Η παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου από το ΠΟΤΑΜΙ Σπύρου Δανέλη ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο και έκλεψε τις εντυπώσεις όταν μάλιστα κάποιος του φώναξε «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου».
 
Κατά τα λοιπά,ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, ενώ αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πολύ διαβασμένος σε όλα τα θέματα που είτε ανέλυσε είτε συζήτησε με πολιτικούς του φίλους.
 
Το ΠΑΣΟΚ εν κατακλείδι απέδειξε ότι με την προσπάθεια του νέου γραμματέα του, Μιχάλη Καρακατσάνη αλλά και όλων των λοιπών νέων και φρέσκων προσώπων τοπικά, πραγματοποιεί ισχυρό “come back”, ενώ βάζει στοίχημα για ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση προσεχώς.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook