Η μητέρα του συνοδηγού της Porsche συγκινεί με τα λόγια της

Ανάμεσα στους τέσσερις νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας βρισκόταν και ο 23χρονος, κολλητός φίλος του οδηγού της μοιραίας Porsche. Η μητέρα του μίλησε συντετριμμένη στον Alpha για τον γιο της ο οποίος χάθηκε άδοξα μέσα στο φλεγόμενο αμάξι.

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως συνέβη. Το παιδί μου δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ήταν ένα παιδί μοναδικό και χαρισματικό. Δεν υπάρχουν τέτοια παιδιά», ανέφερε η μητέρα του άτυχου νέου. «Ήταν σε μία νεαρή ηλικία αλλά παρόλα αυτά είχε φτάσει ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Είχε πολλούς στόχους και βλέψεις. Είναι κρίμα που έσβησε τόσο νωρίς», συνέχισε συγκινημένη.

Ο 23χρονος ήταν φίλος του οδηγού της Porsche από τα παιδικά τους χρόνια, όπως σχολιάζει η μητέρα του. «Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και συγκλονίζομαι για το πως συνέβησαν τα πράγματα».

Το ταξίδι που κατέληξε στον θάνατο και των δύο νεαρών έμελλε να είναι το τελευταίο του 23χρονου καθώς ήταν λάτρης των εκδρομών. Όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ του Αlpha τα δύο παιδιά ήταν στενοί φίλοι από τα σχολικά τους χρόνια, από όταν φοιτούσαν σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στο Ψυχικό. Είχαν κρατήσει στενές επαφές ακόμα και όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε για το εξωτερικό. Η αργία της Καθαράς Δευτέρας ήταν μία ευκαιρία για τους φίλους να ξαναϊδωθούν και να περάσουν χρόνο μαζί κάνοντας, όπως αποδείχθηκε, την τελευταία τους βόλτα μαζί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook