Εντοπίστηκε το βρέφος καλά στην υγεία του μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα του

Ώρες αγωνίας χθες για τον εντοπισμό του από την 18χρονή μητέρα του

Τέλος καλό για ένα βρέφος η τύχη του οποίου αγνοείτο από χθες το πρωί έχοντας κινητοποιήσει τις αρχές για τον εντοπισμό του, ενώ η μητέρα του έζησε ώρες αγωνίας μακριά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις αστυνομικές αρχές απευθύνθηκε η 18χρονη μητέρας του καταγγέλλοντας ότι το μωρό το άρπαξε ο πατέρας του μαζί με τον παπού και τη γιαγιά και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 4 μηνών κοριτσιού, ο 16χρονος πατέρας του παιδιού άρπαξε το παιδί και έφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού 16χρονος άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Μετά από ώρες αγωνίας και ερευνών, το μωρό τελικά βρέθηκε ασφαλές τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Συγκεκριμένα από ομάδα του ΤΑΕ εντοπίστηκε το κοριτσάκι μέσα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ. Μαζί με το μωρό ήταν ο 16χρονος πατέρας του, ο παπούς και η γιαγιά του.

Το μωρό ήταν καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στη μητέρα του ενώ ο 16χρονος πατέρας του καθώς και οι γονείς του οδηγήθηκαν αυτόφωρο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες τόσο οι γονείς του μωρού όσο και ο 38χρονος παππούς και η 36χρονη γιαγιά του μωρού διαβιούσαν το τελευταίο χρονικό μέσα σε αυτοκίνητα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook