Η επίσημη απάντηση του Μ Κοτζαμιχάλη με την οποία απορρίπτει την πρόταση του δημάρχου Χανίων να τον επανατοποθετήσει αντιδήμαρχο

Επιβεβαιώθηκε και επισήμως η πληροφορία που ήθελε τον νυν δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Χανίων, Μιχάλη Κοτζαμιχάλη να αρνείται την πρόταση του δημάρχου Χανίων να τον επανατοποθετήσει αντιδήμαρχο στον τομέα του αθλητισμού. 

Ο κ. Κοτζαμιχάλης είχε εκφράσει την επιθυμία του και χθες στο Flashnews.gr να μην αποδεχτεί τη θέση, ωστόσο σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση – απάντηση.

Σε μια μάλλον λακωνική λοιπόν, δήλωση ο κ. Κοτζαμιχάλης, χωρίς να δίνει πολλές πληροφορίες για τους λόγους που απορρίπτει την πρόταση του δημάρχου, αρκείται να αναφέρει ότι προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να κάνει δεκτή τη θέση.

Ακολουθεί η δήλωση του δημοτικού συμβούλου & πρώην Αντιδημάρχου Χανίων, Μ. Κοτζαμιχάλη

“Ευχαριστώ για την τιμή, που μου έκανε ο Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας, να μου προτείνει να αναλάβω τους πολύ σημαντικές τομείς του αθλητισμού και της παιδείας του Δήμου Χανίων. Ωστόσο, λόγοι, που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, καθιστούν αδύνατη την αποδοχή της συγκεκριμένης πρότασης από μέρους μου. 

Έχω ήδη δηλώσει στον Δήμαρχο Χανίων ότι είμαι δίπλα του και παρών στη δημοτική μας ομάδα.”

Εξακολουθεί πάντως να προκαλεί προβληματισμό πώς ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα η τοποθέτηση του κ. Μ. Κοτζαμιχάλη στη θέση του αντιδημάρχου υπεύθυνου για τον αθλητισμό, χωρίς πρώτα να έχει ενημερώσει τον ίδιο ώστε να πληροφορηθεί ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook