Έναν επικίνδυνο μανιακό άνδρα που έχει βάλει στόχο οδηγούς ταξί αναζητά η αστυνομία μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση οδηγού ταξί τα ξημερώματα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Ο δράστης κυκλοφορεί οπλισμένος και πυροβολεί τους οδηγούς των ταξί.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα αυτό γιατί 20 μέρες πριν από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στο Κεφαλάρι, ένας άλλος οδηγός είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση αλλά από θαύμα γλίτωσε. Συγκεκριμένα στο ίδιο περίπου σημείο έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό.

Γίνεται έλεγχος στους κάλυκες που βρέθηκαν και τα ευρήματα θα τα συγκρίνουν με εκείνη που είχε βρεθεί στον προηγούμενο τραυματισμό, ώστε να εξακριβωθεί εάν πυροβόλησε το ίδιο πιστόλι.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης με θύμα 52χρονο κάτοικο Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα.

Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κακκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook