Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος της εταιρείας απαντάει στα όσα ελέχθησαν από την αντιδήμαρχο στη συνεδρίαση της 28/02/2017

Το Flashnews.gr με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ της πόλης των Χανίων ο πληρεξόυσιος Δικηγόρος κ. Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης, απαντά στα όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Βαρβάρα Περράκη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: 

“Με αφορμή τις δηλώσεις της Αντιδημάρχου Χανίων κας Βαρβάρας Περράκη κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων της 28/2/2017 που αφορούν στους εντολείς μου, ιδιοκτήτες δύο μέσων ενημέρωσης στα Χανιά, ήτοι μίας εφημερίδας και ενός ειδησεογραφικού portal, απόντων αυτών και επειδή η κα Περράκη δεν είχε το θάρρος να τους κατονομάσει, σημειωτέα τα ακόλουθα:

Η συνάντηση στο γραφείο της κας Περράκη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το θέμα που προέκυψε για την κατανομή των κονδυλίων προβολής των Χριστουγεννιάτικων- Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων 2016 της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ και του Δήμου Χανίων και την τήρηση της προβλεπόμενης από το Νόμο διαδικασίας έγινε με πρωτοβουλία της ίδιας της κας Περράκη, προηγηθείσης σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι μετά από δική μας απαίτηση. Στην πρόσκληση αυτή ανταποκριθήκαμε με ευχαρίστηση, καθόσον οι δικές μας αμφιβολίες ως προς την τήρηση της διαδικασίας και το τελικώς επελθόν αποτέλεσμα είχαν εκφραστεί δημοσίως και όχι εν κρυπτώ.

Στην συνάντηση αυτή, στο γραφείο της κας Περράκη, συμμετείχαν πλην εμού και των εντολέων μου, η Νομική Σύμβουλος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, καθώς και Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Χανίων, πλέον ενός ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Χανίων.

Στην εν λόγω συνάντηση δεν είπαμε τίποτε διαφορετικό από όσα δημόσια καταγράψαμε ως θέση μας. Ζητήσαμε τους φακέλους του έργου, ως σχετική Εισαγγελική παραγγελία όριζε και επιφυλαχθήκαμε για τις λοιπές ενέργειες μας, μετά την λήψη των αιτηθέντων αντιγράφων από τους φακέλους.

Τέλος, για όσους χαρακτηρισμούς η κ. Περράκη απηύθυνε κατά των εντολέων μου, «φωτογραφίζοντάς» τους ευκρινέστατα, αλλά μη έχουσα το θάρρος να τους κατονομάσει, είναι προφανές ότι  υφίστανται στην Ελληνική Πολιτεία και έννομη τάξη αρμόδια όργανα  για να απευθυνθούμε, αποκλειστικά προς προστασία της τιμής και υπόληψης των εντολέων μου, αλλά και της εμπορικής φήμης των Μέσων που αυτοί εκπροσωπούν και διαχειρίζονται.

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Χαράλαμπος Ι. Πιτσιγαυδάκης”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook