«Έχασα τον Αντρέα μου, το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο νωρίς» είπε σπαράζοντας η Έλενα Μπούζα

 

Με δάκρυα στα μάτια και με φωνή γεμάτη πόνο, η μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του άτυχου συνοδηγού της Πόρσε που έχασε βίαια τη ζωή του, δεν μπορεί να πιστέψει πως σε μία στιγμή η ψυχή της έγινε χίλια κομμάτια.

Ο αγαπημένος της γιος Ανδρέας, δεν θα την ξαναπεί ποτέ μητέρα, αφού το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα μόλις στα 23του χρόνια.

Τώρα η Ελένη Μπούζα, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της καρδιάς της.

«Ήταν ένα λαμπρό παιδί σε όλα του, στο μυαλό, στην ψυχούλα του, στην καρδούλα του. Αν και ήταν νεαρός είχε φτάσει ψηλά. Με ό, τι καταπιανόταν, το κατάφερνε. Είχε σπουδάσει μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος στο Μετσόβιο, περίμενε να ολοκληρώσει τις σπουδές του, έκανε την πτυχιακή του τώρα είχε όμως συγχρόνως πολλά ενδιαφέροντα. Έπαιρνε διπλώματα μέσω Internet από την Αμερική για να μπορέσει να έχει ένα καλύτερο μέλλον» είπε με πόνο ψυχής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κυρία Ελένη Μπούζα και πρόσθεσε:

«Εδώ και αρκετούς μήνες δούλευε μάλιστα σε μία ναυτιλιακή εταιρία την οποία και υπεραγαπούσε. Ήταν ο χώρος που θα του άρεσε να δουλεύει. Μάλιστα είχε βρει πολλή αγάπη μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Και όταν θα ολοκλήρωνε αυτό τον κύκλο της προετοιμασίας του θα έφευγε και θα πήγαινε στο εξωτερικό για να κάνει μεταπτυχιακά. Θα τα κατάφερνε γιατί ήταν λαμπρός. Ήταν ένα λαμπρό παιδί που είχε καλούς φίλους και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος».

Μάλιστα η μητέρα του άτυχου Ανδρέα, μίλησε και για τη σχέση που είχε ο γιος της με τον διάδοχο των Jumbo Γιώργο Βακάκη.

«Με τον οδηγό της Πόρσε ήταν συμμαθητές στον Μωραΐτη. Από παιδιά ήταν μαζί. Και στα εφηβικά τους χρόνια έκαναν παρέα. Ήταν πολύ δεμένοι. Παρόλο που είχαν άλλη πορεία ζωής ήταν πολύ δεμένοι. Κάνανε πολλά πράγματα μαζί, ακόμα και ο ένας ήταν εδώ(σ.σ: εννοεί το παιδί της) και ο άλλος στην Αμερική».

Παράλληλα η μητέρα του 23χρονου Ανδρέα αναφέρει πως το παιδί έμενε μαζί τους στο ίδιο σπίτι.

«Πάντα το παιδί έμενε μαζί μας και φοιτητής που ήτανε. Είναι πολύς καιρός τώρα που ο γιος μου όριζε μόνος του τη ζωή του. Μάλιστα με ενημέρωνε εκ των υστέρων για το πόσο όμορφα περνούσε στις διακοπές του και για όλα αυτά που έκανε».

Η ίδια μάλιστα έδωσε και μία συμβουλή στους γονείς που την ακούνε.

«Να αγαπάνε τα παιδιά τους, να φυλάνε τα παιδιά τους και να εύχονται να τα έχουν για πολλά χρόνια μαζί τους και να μη συμβεί τίποτα όμοιο με αυτό που έπαθα εγώ σε άλλους γονείς, που έχασα τον Αντρέα μου και το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο νωρίς»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook