Ο λόγος για το Νίκο Συριγωνάκη, τον Δημήτρη Καλαιτζάκη και τον Γιώργο Αλετρά, ενώ παραμένουν μέτοχοι οι Γιάννης Τσακαλάκης και Γιάννης Βάβουλας.

Η παρουσία τους στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα επικυρωθεί μέσα απο έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα γίνει το επόμενο διάστημα, ωστόσο και οι τρείς έδωσαν το «παρών» στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβούλίου που έγινε την Τρίτη (28/2) το βράδυ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και πήραν το «βάπτισμα του πυρός».

Ο Νίκος Συριγωνάκης είναι και μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς συμμετείχε στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ενώ οι κ.κ. Καλαιτζάκης και Αλετράς, είναι γνωστοί φίλοι του ΟΦΗ και εδώ και καιρό μετέχουν στην επιτροπή που χειρίζεται θέματα της ομάδας Νέων (Κ19), η οποία βρίσκεται υπο την εποτεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 Τι λένε τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ο Νίκος Συριγωνάκης, είναι άνθρωπος του αθλητισμού, καθώς υπήρξε διαιτητής σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά και ενεργό μέλος της διαιτησίας στο Ηράκλειο, ως μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτητών.

Παράληλα είναι Περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού στην Περιφέρεια Κρήτης.

Είναι ακόμη Γενικός διευθυντής στα Σούπερ Μάρκετ «Φαιστός».

Για την απόφαση του να συμμετάσχει στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανέφερε πως «αξιολογώντας την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ, αποφάσισα να συμμετάσχω, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δέχθηκα μετά χαράς να πλαισιώσω το Δ.Σ., για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, που όλοι αγαπάμε».

 Ο Δημήτρης Καλαιτζάκης ασχολείται επι σειρά ετών με το μάνατζμεντ επιχειρήσεων, ενώ έχει και μια σχολή πολεμικών τεχνών. Οπως ανέφερε για την ενασχόληση του με τα διοικητικά του ΟΦΗ «ο ΟΦΗ χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας και θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να δώσω ότι μπορώ».

 Ο Γιώργος Αλετράς, ασχολείται με τις περιφράξεις και την κατασκευή αθλητικών γηπέδων. Οπως ανέφερε «θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ και ελπίζω να τα καταφέρω, Μου ζήτησε την βοήθεια μου ο κ. Γιάννης Πολεμαρχάκης και δεν μπορούσα να την αρνηθώ».

Παραμένουν μέτοχοι οι κ.κ. Τσακαλάκης και Βάβουλας

Να σημειωθεί ότι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους έχουν εδώ και καιρό υποβάλει την παραίτηση τους, απο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι κ.κ. Γιάννης Τσακαλάκης και Γιάννης Βάβουλας, οι οποίοι όμως παραμένουν μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και θα είναι κοντά στην ομάδα.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τονίζει για τον Γιάννη Τσακαλάκη και τον Γιάννη Βάβουλα, ότι «η οικονομική και ηθική προσφορά τους στην προσπάθεια που έχει γίνει απο πέρσι στον ΟΦΗ είναι πραγματκά μεγάλη. Αμφότεροι υπήρξαν μέλη της προσπάθειας που ξεκίνησε απο 9 επιχειρηματίες αρχικά, για την αναδόμηση του ΟΦΗ και συνεχίζεται σήμερα. Είναι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με σοβαρή οικονομική προσφορά τόσο πέρσι, όσο και φέτος. Παρά την προσπάθεια του Δ.Σ. να παραμείνουν στις θέσεις τους και οι δυο δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Είμαστε βέβαοι όμως ότι και οι δυο θα συνεχίσουν να βοηθούν όσο μπορούν την ομάδα μας, όπως έχουν κάνει μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook