Σύμφωνα με την δικονομία από τα 54 χρόνια κάθειρξης ο 53χρονος δάσκαλος θα εκτίσει στην φυλακή τα 25 χρόνια

Ένοχο για τις τέσσερις από τις 14 περιπτώσεις που κατηγορείτο για ασέλγεια , έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, τον 53χρονο εκπαιδευτικό που δίδασκε σε σχολείο στην Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα, για τις κατηγορίες της ασέλγειας σε δύο παιδιά, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για το κάθε παιδί, ενώ για  άλλα δύο παιδιά, η ποινή ήταν 12 χρόνια για κάθε παιδί.

Το σύνολο της ποινής είναι 54 χρόνια κάθειρξη, όμως θα εκτίσει συνολικά 25 χρόνια λόγω της δικονομίας.

Ο 53χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων δύο 8χρονων διδύμων που υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν η κορούλα τους άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Μάλιστα οι δύο γονείς έβαλαν κάμερες στο σπίτι και κατέγραψαν τις πράξεις του δασκάλου σε βάρος του κοριτσιού ενώ ο 53χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει και στο 8χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Στην διάρκεια της προανάκρισης  προέκυψαν και οι άλλες ανάλογες καταγγελίες κατά του εκπαιδευτικού που κατάγεται από την Βόρεια Ελλάδα.

Η δίκη έγινε κεκλισμένων των θυρών, όπως ζήτησε η πολιτική αγωγή προκειμένου να προστατευθούν τα ανήλικα παιδιά σε βάρος των οποίων φέρεται να έχει ασελγήσει ο κατηγορούμενος.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος κατά την προανάκριση είχε παραδεχθεί μόνο τις περιπτώσεις για τις οποίες υπήρχε αποδεικτικό υλικό από τα βίντεο.

Ο 53χρονος θα οδηγηθεί απευθείας στην φυλακή καθώς το δικαστήριο αποφάσισε πως η έφεση δεν θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook