Ο Μανώλης Κονταρός σε μια συνέντευξη – ποταμό μιλά για όλους και όλα και αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πάλεψε σκληρά για να επιστρέψει  στην κρητική μουσική

Στην εκπομπή «Με το βλέμμα στην παράδοση» του «ΜΙΝΩΑΣ TV» έδωσε συνέντευξη ο γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός.

Μιλώντας στον Σάββα Σεληθωμά, από ψυχής , ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το σημείο, στο οποίο ρωτήθηκε για το σοβαρό ατύχημα που παρολίγο να του κοστίσει την ζωή.

Συγκεκριμένα, στο σχόλιο του κ.Σεληθωμά, πως μετά το ατύχημα και ενώ κάποιοι έλεγαν πως ο Κονταρός θα σταματήσει, εσύ δεν το έβαλες κάτω, ο Μανώλης Κονταρός απάντησε:

«Ήμουν τυχερός και κρατήθηκα στην ζωή. Και γι αλόγους βιοποριστικούς, αλλά και για λόγους ιατρικούς, γιατί το καλύτερο φάρμακο είναι να είναι καλά η ψυχούλα μας, να είμαστε καλά μέσα μας. Και εγώ μέσα από την δουλειά, μέσα από το τραγούδι, μέσα από το αγκάλιασμα των φίλων, παίρνω μια τεράστια δύναμη. Και αφού κρατήθηκα στην ζωή, επανήλθα στην δουλειά μου κανονικά».

Δείτε όλη την συνέντευξη και μεγάλες επιτυχίες του Μανώλη Κονταρού

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook