Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Εργοτέλης επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την δεύτερη ομάδα του Άγιαξ. 
Στο σημερινό ματς ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά της κρητικής ομάδας να πάρουν χρόνο συμμετοχής ξεκουράζοντας τους λεγόμενους βασικούς ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπεσίκτας. 
Πολύ καλή παρουσία από τον Εργοτέλη είχε ο νεαρός τερματοφύλακας Καβουσάκης που μάλιστα απέκρουσε και πέναλτι στο 55΄ που εκτέλεσε ο Ρίτς για την ομάδα του Άγιαξ. 

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής (58’ Φραγκουλάκης), Κανδηλάκης, Χαντί, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ (46’ Ευαγγέλου), Κατσικοκέρης, Καρέλης (46’ Μπρούνο), Νταντόμο (46’ Πρωτογεράκης). 

Άγιαξ :
Hanh, Ligeon, Toinomaki, Van Rhijn, Be Kamps, Arica, Boere, Aisatti, Lukoki, Rits, Heijden.Έπαιξαν και οι : Kramer, Kip, Fennich, Prys.

Επιστρέφει στη βάση του
 

Ο Εργοτέλης την Κυριακή το μεσημέρι θα εγκαταλείψει το Γκάρντενερ της Ολλανδίας και θα επιστρέψει στη βάση του για να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η κρητική ομάδα πετάει στις 3 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ για την Αθήνα και από εκεί στις 8 το βράδυ η αποστολή του Εργοτέλη θα πετάξει για το Ηράκλειο όπου αναμένεται να βρίσκεται λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook