Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας σπάραξαν καρδιές για την άτυχη 13χρονη Κατερίνα  – Πώς έχασε την ζωή της όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος χωρίς δίπλωμα

Μόλις λίγες ημέρες πέρασαν από το τραγικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, εκεί όπου χάθηκαν τέσσερις ζωές, ανάμεσα τους και ένα τρίχρονο αγοράκι. 

Το τραγικό γεγονός αλλά και το βίντεο με την ξέφρενη πορεία της Πόρσε που στο τέλος τυλίγεται στις φλόγες συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Κι όμως, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η Αλεξάνδρεια Ημαθίας έχει βυθιστεί στο πένθος από άλλο ένα φρικιαστικό περιστατικό. Η 13χρονη Κατερίνα Κυροπούλου επιχείρησε να περάσει τη διάβαση πεζών, όταν 18χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα, από το Νησί Ημαθίας, την παρέσυρε και τη σκότωσε, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου, μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από την ζωή τόσο άδικα ένα νέο παιδί.

Στην κηδεία σπάραξαν καρδιές! Με ένα μεγάλο γιατί και σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την άτυχη 14χρονη Κατερίνα, η οποία έχασε την ζωή της χθες το απόγευμα έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο.

Πώς φτάσαμε στη νέα τραγωδία 

Η νεαρή κοπέλα καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το φροντιστήριο της μητέρας, λίγα λεπτά πριν φτάσει  στον προορισμό της και ενώ διέσχιζε τον δρόμο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, ένα μπορντό αυτοκίνητο μάρκας Opel έπεσε πάνω της με ταχύτητα.

Η άτυχη κοπέλα Κατερίνα Κυροπούλου

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βέροιας και από εκεί επειδή η κατάστασης της ήταν κρίσιμη στο ΑΧΕΠΑ, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή αφού τα τραύματα που έφερε η μικρή ήταν βαρύτατα και απέβησαν μοιραία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του Opel Corsa είναι ηλικίας 18 ετών και ακόμα δεν έχει βγάλει δίπλωμα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας όπου αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο νεαρός με καταγωγή από το Νησί Ημαθίας, σπούδασε τεχνίτης αμαξωμάτων στον ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα ενώ δουλεύει και σε συνεργείο αυτοκίνητων. 

Όπως φαίνεται ο 18χρονος οδηγός, χωρίς δίπλωμα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει βλέποντας την μικρή Κατερίνα να περνά την διάβαση και την παρέσυρε.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.


 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook