Έπειτα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου Θανάση Κύρκου, συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για να εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου

Έπειτα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου Θανάση Κύρκου, συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για να εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Ο Μανώλης Αντονωγιαννάκης από την παράταξη της πλειοψηφίας, επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου λαμβάνοντας 23 ψήφους. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο Αντώνης Μανιαδής από την μείζονα αντιπολίτευση με 23 ψήφους και γραμματέας επανεξελέγη ο Βαγγέλης Παρασύρης από την πλειοψηφούσα παράταξη, επίσης με 23 ψήφους. Η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης Λαϊκή Συσπείρωση, απείχε των ψηφοφοριών για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Οικονομική Επιτροπή ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (αλφαβητικά): Βαλτζάκης Γιώργος, Γενναράκης Μανώλης, Λυδάκης Δημήτρης, Παπαδομανωλάκης Μανώλης, Σαλούστρος Άρης και Χουστουλάκης Μιχάλης.
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (αλφαβητικά): Αεράκης Γιώργος, Μανιαδής Αντώνης, Παπάζογλου Αγάπη – Ειρήνη, Παρασύρης Βαγγέλης και Τριγώνης Κώστας.
Ως Πρόεδρος της Επιτροπής, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (αλφαβητικά): Μανιούδης Ματθαίος, Παπάζογλου Αγάπη – Ειρήνη, Σαββάκης Φίλιππος, Σαριδάκης Στέλιος, Τζεδάκης Δημήτρης και Χουστουλάκης Μιχάλης.
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι (αλφαβητικά): Αεράκης Γιώργος, Βαλτζάκης Γιώργος, Γενναράκης Μανώλης, Λυδάκης Δημήτρης και Μανιαδής Αντώνης.
Ως Πρόεδρος της Επιτροπής, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Παπαδομανωλάκης.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Γαζίου, Χαράλαμπου Παγωμένου, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook