Ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην κρητική ομάδα από έναν άλλο ρόλο. 
Ο Πέτρος Μαρινάκης θα είναι ο σκάουτερ του ΟΦΗ από εδώ και πέρα τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τα τμήματα υποδομής του κρητικού συλλόγου. 
Ο Μαρινάκης τοποθετήθηκε σε αυτή την θέση μετά από εισήγηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκου Μαχλά και μάλιστα έδωσε και το παρόν και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ20 που έγινε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε στο επίσημο σάϊτ της ομάδας για την επιστροφή του στον ΟΦΗ επισημαίνοντας : «Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μου δίνουν ξανά την ευκαιρία να εργασθώ για την ομάδα μας. Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε ταλέντα και όχι μόνο που θα είναι ικανά να σταδιοδρομήσουν στον ΟΦΗ. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρω ακόμη περισσότερο στην αγαπημένη μου ομάδα». 
Ξεκίνησε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ 
Την πρώτη τους προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Βολονάκη έκαναν το Σάββατο το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο οι παίκτες της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ. 
Στη διάθεση του κ. Βολονάκη είναι οι παρακάτω παίκτες: Γιαγκιόζης, Λυράκης, Μπρόκος, Φανουράκης, Δαμιανάκης, Μανωλάκης, Μπολάκης, Σημαιάκης, Ρουμελιώτης, Δουκιαντζάκης, Κουκάκης, Ντε Λία, Νύκταρης, Κολιακουδάκης, Σκουτέλης, Αδαμάκης, Φαζός, Κοκολάκης. Παράλληλα στις προπονήσεις μετέχουν και παίκτες που έχουν προταθεί από άλλες ομάδες για να στελεχώσουν την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ. 
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα γίνονται στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook