Με τον Πίτκα να πραγματοποιεί απίστευτη διπλή επέμβαση σε αντίστοιχες προσπάθειες του Μπουγαΐδη στην τελευταία φάση του αγώνα και τον Μουρτζάκη να δίνει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και να μη δίνει εμφανές επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ ο Κισσαμικός “λύγισε” με 1-2 από τη Λαμία.

Οι πρωτοπόροι –μαζί με τον Απόλλωνα- δεν δικαιολόγησαν με την παρουσία τους στο Μάλεμε την εξαιρετική πορεία που έχουν κάνει, με τον Κισσαμικό να παίζει ψυχωμένα και παρά τις ατυχίες που του παρουσιάστηκαν (τρεις αναγκαστικές αλλαγές) να διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Ο Βασιλόγιαννης σκόραρε με πέναλτι στο 28’ για το 0-1, με τον Μάντζη με παλικαρίσιο τρόπο να ισοφαρίζει στο 48’ σε 1-1. Στο 73’ ο Ματσούκας έκανε το 1-2, αφού πρώτα είχε ρίξει στο έδαφος με κράτημα τον Ψιάνο.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ρότσα (80′), που μετά την αποβολή του έσπρωχνε και έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του μέχρι να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι φάσεις του αγώνα
21′ Σουτ του Μπλάζιτς η μπάλα αρκετά έξω από την εστία
28′ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλόγιαννης με πέναλτι ανοίγει το σκορ (0-1). Η παράβαση δόθηκε για μαρκάρισμα του Παντελάκη στον Βασιλόγιαννη και η απόφαση του Μουρτζάκη προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες.
40′ Σουτ του Παπαργυρίου η μπάλα βρήκε και στον Γιαλούση και ο Λαζαρίδης μπλόκαρε.
45+2’ Φάση διαρκείας που καταλήγει σε σουτ του Ενγκουέμ, το οποίο μπλόκαρε ο Πίτκας.
48′ ΓΚΟΛ: Παλικαρίσιο γκολ του Μάντζη που αν και αρχικά έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή επέμεινε κι έγινε ξανά κάτοχός της ισοφαρίζοντας με σουτ από δύσκολη θέση.
64’ Σουτ του Βάντερσον απέκρουσε ο Λαζαρίδης.
65’ Σέντρα του Βασιλόγιαννη, στην πορεία της μπάλας ο Ντουρμισάι προσπαθεί να κάνει την προβολή με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία.
73’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Ντουρμισάι ο Ματσούκας κρατάει τον Ψιάνο και τον ρίχνει στο έδαφος και στη συνέχεια –αφού δεν καταλόγισε το φάουλ ο ρέφερι- πλασάρει για το 1-2.
75’ Σουτ του Μάντζη ψηλά άουτ η μπάλα.
78’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Μάντζη να πλασάρει και τον Πίτκα να αποκρούει.
79’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Ματσούκα απέκρουσε ο Λαζαρίδης.
90+1’ Σουτ του Γκούμα άουτ.
90+4’ Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον Κισσαμικό σε αντίστοιχες προσπάθειες του Μπουγαΐδη ο Πίτκας κάνει σπουδαίες αποκρούσεις, αρνούμενος την ισοφάριση.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)-Κρέτσιμος (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Ζαχαριουδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Παντελάκης (28’), Ρότσα (30’ και 80’), Ενγκουέμ (43’), Πίτκας (90+2’)
Κόκκινες κάρτες: Ρότσα (80’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος (70’ λ.τρ. Μαρτίνεθ), Παντελάκης (40’ λ.τρ. Μπουγαΐδης), Γιαλούσης, Κουρέλλας, Ψιάνος, Ενγκουέμ, Γκούμας, Ποκόνγκ (11’ λ.τρ. Μάντζης), Νικόλτσης, Στογιάνοφ.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (53’ Χριστοφιλέας), Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Ρότσα, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (66’ Ματσούκας), Ντουρμισάι (86’ Αυγενικού).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook