Βανδαλισμοί σε ακίνητο της Ροδούλας Ζήση στο Βόλο Άγνωστοι έγραψαν στην είσοδο της μονοκατοικίας με κόκκινο σπρέι «παραιτήσου».

Στόχος έγινε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες από άγνωστους το πατρικό σπίτι της Αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντά στο Βόλο. Άγνωστοι πιθανότατα μετά τα μεσάνυχτα, μετέβησαν στο συγκεκριμένο δρόμο και έγραψαν στους εξωτερικούς τοίχους και στην είσοδο της μονοκατοικίας με κόκκινο σπρέι «παραιτήσου».

Το «επεισόδιο» έχει προκαλέσει αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον της Αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση και στην ίδια φυσικά, που χθες επιφυλάχτηκε να εκφράσει την άποψή της αλλά και εκτιμήσεις για τους πιθανούς «δράστες» του γεγονότος, μιλώντας ωστόσο στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ άφησε αιχμές ότι « η πράξη αυτή υποκινήθηκε από ορισμένους» τους οποίους φυσικά δεν κατονόμασε προς το παρόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί όπως αναφέρει το protothema.gr, ότι η συγκεκριμένη μονοκατοικία δεν χρησιμοποιείται ως μόνιμη κατοικία από την οικογένεια Ζήση, κάτι που πιθανώς να γνώριζαν οιδράστες» που τελικά έφεραν εις πέρας την αποστολή τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook