Τελευταία ενημέρωση 15:08:Προφανώς κάποιος από τους κατοίκους της περιοχής, μια και γίνονται έργα σε διάφορα κτίρια της οδού Θεοτοκοπούλου, αποφάσισε να κλείσει την τρύπα έστω πρόχειρα για να μη σκοτωθεί κανείς.

 

Πεζοδρόμιο ιδανικό για τραυματισμό! – Δείτε φωτογραφίες και τι αναφέρει ένας αναγνώστης μας

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες τμήμα του πεζοδρομίου το οποίοι διασχίζουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι και ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, είναι πραγματική παγίδα.

Στην πρώτη περίπτωση τα πλακάκια του πεζοδρομίου έχουν υποχωρήσει και με τον καιρό θα υποχωρήσουν και τα άλλα που κρέμονται ίσα ίσα.

Στη δεύτερη μάλλον πρόκειται για κάποια μεταλλική βάση από κάδο σκουπιδιών που παρόλο που ο κάδος μετακινήθηκε η βάση έμεινε εκεί να στέκει λες και ήταν τόσο χρονοβόρο ή δύσκολο να την αφαιρέσουν.

Καλό θα ήταν να να λάβουν κάποια μέτρα οι αρμόδιοι, προτού ξεκινήσει για τα καλά η τουριστική περίοδος και δουν τα χάλια μας οι τουρίστες

Οι φωτογραφίες βέβαια αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα για την κακή κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων στα Χανιά, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook