Απεργία στις 9 και 10 Μαρτίου, αποφάσισε ομόφωνα η Ομοσπονδία Πρακτόρων, διαμαρτυρόμενοι για την αποστολή από την ΟΠΑΠ Α.Ε. στα πρακτορεία καταγγελιών των συμβάσεών τους.

Στην 48ωρη απεργία θα πάρουν μέρος και οι πράκτορες του ΟΠΑΠ στα Χανιά ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την Πέμπτη 10:30 π.μ.  στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Εμμ.Ντιγριντάκη στην οδό Κισσάμου .

 

“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι δεν πάει άλλο .  Καλούμε  όλους του συναδέλφους να δώσουμε  σύσσωμοι   βροντερό και καθολικό παρόν στην απεργία των 2 ημερών Πέμπτη και Παρασκευή  9 & 10 Μαρτίου. Να πούμε  ένα τεράστιο ΟΧΙ στην απαράδεκτη και κατάπτυστη καταγγελία 4500 συμβάσεων από την ΟΠΑΠ ΑΕ με δικαστικό κλητήρα στους  πράκτορες ( λες και απευθύνετε σε ποινικά διωκόμενους  εγκληματίες).
Κάνεις συνάδελφος να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της Εταιρίας .Όλοι μαζί μπορούμε να  αντιμετωπίσουμε τα σχέδια τους . 

Επίσης να καταδικάσουμε τις πολιτικές των κυβερνήσεων που με την δυσβάστακτη φορολογία που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια και  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο   μας κλέβουν πάνω από το 70% του μειωμένου   εισοδήματος μας .

Η νέα σύμβαση  της ΟΠΑΠ σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά μέτρα μας βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά μας πετάνε  στο δρόμο.   

Τα σχέδια τους πρέπει να διαψευστούν  παταγωδώς το οφείλουμε στον εαυτό μας, στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας, 
Καλούμε τους τοπικούς επαγγελματικούς φορείς των Χανίων  να πάρουν θέση δίπλα μας. 

Όλοι στην 48ωρη απεργία 9 και 10 Μαρτίου .

Συνάδελφοι θα πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση την Πέμπτη 10:30 π.μ.  στο πρακτορείο ΟΠΑΠ   του  Εμμ.Ντιγριντάκη  στην οδό Κισσάμου “

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook