Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης « Η ΚΝΩΣΣΟΣ» την Κυριακή 5/3/2017 στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός του 2016 ενώ συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο όπως το ασφαλιστικό, η κατηγοριοποίηση, η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία της  ΣΕΤΚΕ ,ο φόρος διανυκτέρευσης αλλά παράλληλα δόθηκε έμφαση στα προνόμια που θα καρπώνονται από φέτος τα ταμειακά ενήμερα μέλη μέσω της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ όπως μεγάλες εκπτώσεις από γνωστές εταιρίες όπως EUROBANK – INTERAMERICAN –SYNCREZ κλπ.

Εκτενής αναφορά έγινε στην υποχρεωτική τοποθέτηση της ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ σε κάθε νόμιμο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα ή δωμάτιο σύμφωνα με το Νόμο 4403/16 . Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ διανέμεται από τους οικείους συλλόγους και είναι το έντυπο( εντός του καταλύματος) που ξεχωρίζει το νόμιμα ελεγχόμενο από το παράνομο κατάλυμα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αγιομυργιαννάκης Μανώλης σε δηλώσεις του είπε τα εξής: « Ευχαριστώ όλους τους συνέδρους για τη συμμετοχή τους στην 10 η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας. Αν και είναι πολλά και σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας εντούτοις όλοι μαζί πασχίζουμε για την επίλυση ή τη «λείανση» τους .Όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου μας ας αγκαλιάσουν τους συλλόγους τους γιατί μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook