Ψήφισμα συμπαράστασης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης:

“Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών μας, ενάντια στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα, γιατί ότι εξοντώνει τους αγρότες, έμμεσα εξοντώνει και κάθε έναν από εμάς και συνολικά την πατρίδα μας, που αποστερείται κάθε παραγωγικής βάσης.

Θεωρούμε δε ότι μετά από τόσο χρόνια, αυτό που καθίσταται πασιφανές είναι ότι οι μικρομεσαίοι έμποροι και αγρότες είμαστε πολύ σημαντικά στηρίγματα της οικονομίας που προσπαθούμε «με νύχια και με δόντια» να αντέξουμε , παρά τις συνεχείς  αντιξοότητες και  τη γνωστή συνταγή των υπερβολικών φορολογικών επιβολών και των πολιτικών λιτότητας.

Η διαρκής ύφεση σημαίνει διαρκής δυσπραγία, διαρκές αρνητικό κλίμα στην αγορά, διαρκής τάση για «λουκέτα».

Είναι καιρός η κυβέρνηση να ρίξει μια ματιά και στα παραγωγικά κομμάτια του τόπου μας, να στηρίξει την υγιή  ιδιωτική πρωτοβουλία, τον μικρομεσαίο αγρότη, έμπορο και επαγγελματία.  

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους αγρότες της Κρήτης και της Ελλάδας για την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, μαζί με την ευθύνη του καθενός από εμάς για το μέλλον του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της αγροτικής οικογένειας και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook