Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Γιώργος Πρωτόπαπας

Ο  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου οργανώνει μεγάλη εορταστική εκδήλωση, την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 13.00 το μεσημέρι, στο Κτήμα Καλαθάκη  στις Μαλάδες.

Η Εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση του σκοπού του Ομίλου για ίδρυση Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο, το οποίο θα καλύψει ένα κενό στη μέριμνα για το απροστάτευτο παιδί και κυρίως θα αμβλύνει ένα  πρόβλημα ανθρωπιστικό αλλά και κοινωνικό.

Για το λόγο αυτό, στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, ο οποίος θα ενημερώσει για τις δομές που λειτουργούν ήδη στην πόλη μας, αλλά και για την πορεία  κατασκευής του Παιδικού Χωριού SOS  Κρήτης στη Φοινικιά του Ηρακλείου,  που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του.

Τα Παιδικά Χωριά SOS συνιστούν μια διαφορετική μορφή κοινωνικής περίθαλψης προς τα παιδιά σε ανάγκη, προσφέροντάς τους την οικογενειακή θαλπωρή.

Κατά την Εκδήλωση αυτή, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας  Ημέρας της Γυναίκας, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου θα τιμήσει την κυρία  Μαρί Κυριακού για την προσφορά της στον εθελοντισμό και τα παιδιά καθώς και για τη φιλανθρωπική της δράση.

Και βέβαια, μαζί με τις γνωστές πλούσιες γεύσεις του Θόδωρου Καλαθάκη (θα υπάρχουν και νηστήσιμα), όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν  τη μουσική και το τραγούδι του Βαγγέλη Μπιτζαράκη με την Ορχήστρα του και τη Νατάσσα Ψαρουδάκη.

Ελάτε να περάσετε μαζί μας ένα ευχάριστο κυριακάτικο μεσημέρι, φέρνοντας έτσι πιο κοντά την ολοκλήρωση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης .

Προσκλήσεις για την Εκδήλωση διατίθενται από τα μέλη του Ομίλου και την ημέρα της εκδήλωσης στον  Κτήμα Καλαθάκη.                                                      

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook