Τις εργασίες οδοποιίας, που ολοκληρώνονται στην οδό Πιμπλή, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη,  επιθεώρησε σήμερα, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Χανίων “στο συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο δεν είχαν προωθηθεί παρεμβάσεις για αρκετό χρονικό διάστημα, πέραν της βελτίωσης της οδοποιίας, κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια, με κύριο στόχο την εξασφάλιση της ανεμπόδιστης και ασφαλούς κίνησης των πεζών. 

“Η δημοτική μας αρχή πιστή στον προγραμματισμό της δεν ασχολείται μόνο με το κέντρο της πόλης, αλλά προωθεί σημαντικές παρεμβάσεις και σε παραμελημένες περιοχές του Δήμου μας, όπως στην οδό Πιμπλή, στον Αγ. Ιωάννη. Ανταποκρινόμαστε με αυτόν τον τρόπο και ικανοποιούμε ένα αίτημα πολλών δεκαετιών, κατασκευάζοντας πεζοδρόμια, όπου δεν υπήρχαν, αλλά και ανακατασκευάζοντας το οδόστρωμα”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας. 

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, ενώ έπειτα από τις σχετικές εκπτώσεις ο Δήμος Χανίων θα καταβάλλει από ιδίους πόρους το ποσό των 150.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων μετέβη στην οδό Κορνάρου, όπου σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται  το έργο της αποκατάστασης της προσβασιμότητας των πεζοδρομίων, προϋπολογισμού 130.000 ευρώ. Μάλιστα άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν στο συγκεκριμένο σημείο και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.  

“Πρόκειται για σημαντικά έργα, που αναβαθμίζουν τη συνολική εικόνα περιοχών του Δήμου μας, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία, τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες, καθώς ο σχεδιασμός μας αναφορικά με την προσβασιμότητα είναι ευρύτερος και αφορά το μέλλον την πόλης μας” κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας.” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook